Over Tinka Fotomoment

 

Hoi, Ik ben Tinka Duineveld en ik ben bekwaam afscheidsfotografe. 

Fotograferen had ik altijd al wel veel plezier in. 

Maar gewoon op vakanties of op feestjes van mijn werk. 

De passie om te fotograferen werd wel steeds groter en ik begon met cursussen te volgen en 

toen was ik verkocht. Ik kwam er achter dat mijn passie toch wel bij Afscheidsfotografie

lag en heb daar ook een opleiding voor gedaan. Daarom mag ik nu achter mijn naam 

neer zetten dat ik een bekwaam afscheidsfotografe ben.Nu heb ik al vele afscheids van dierbare mogen vastleggen. Het is mooi om mensen iets tastbaars mogen mee te geven na het verlies van een dierbare. Wil je meer weten over afscheidsfotografie?

 Je kunt me altijd bellen, appen of stuur me een berichtje via de link “Contact” 

Passie voor Fotografie

 

Maar mijn passie voor fotografie heb ik uitgebreid. Ik werd ineens gevraagd voor een bruiloft, waar de fotograaf ineens was uitgevallen. Maar ook kinderfotografie en familie fotografie mag ik nu ook vast leggen. Ik hou er van om de familie of kinderen op een spontane manier vast te leggen.

De reacties na het ontvangen van de foto’s dat blijft je al

altijd bij.